Home » , , , , , , » Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Spille Film

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten (1991) Spille Film

Se fuld film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i HD-format. Fuld film streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i high definition-format. Spille streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top kvalitet. Download fuld Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i video i høj kvalitet. Download film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i top videoformat.


Det er klart, komplet beskrivelse af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten nedenfor:
 • Original titel : An American Tail: Fievel Goes West
 • Film titel : Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten
 • År for film : 1991
 • Genrer af film : Eventyr, Animation, Familie,
 • Status for film : Released
 • Udgivelsesdato for film : 1991-11-21
 • Virksomheder af film : Universal Pictures, Amblimation,
 • Landene i film : United States of America,
 • Sprog af film : English,
 • Varighed film : 75 Min
 • Gennemsnitlig stemme af film : 6.2
 • Youtube ID film : IqyBOl6Tt00
 • Oversættelse af film : EN,DE,FR,IT,SV,ES,NB,NL,DA,NO,PL,RU,HU,FI,
 • Aktører film :Dom DeLuise (Tiger (voice)), Amy Irving (Miss Kitty (voice)), James Stewart (Wylie Burp (voice)), Erica Yohn (Mama Mousekewitz (voice)), Nehemiah Persoff (Papa Mousekewitz (voice)), Phillip Glasser (Fievel Mousekewitz (voice)), John Cleese (Cat R. Waul (voice)), Catherine Cavadini (Tanya Mousekewitz (voice))

0101329

Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten er en levedygtig film skabt af Universal Pictures, Amblimation, arbejder med en beskrivelse af filmen er "Familien Muskowitz opdager hurtigt, at Amerika ikke er den rene idyl. De bor i en ussel baggård i Bronx. Her er gaderne ikke fulde af ost, der er stadig katte, der angriber, og det er stadig en kamp at skaffe mad på bordet. Lillesøster Tanya drømmer forgæves om en sang-karriere og Fievel vil gerne være en barsk sherif som sin helt Wylie Burp. Familien Muskowitz bliver lokket vest på af den onde gentlemankat, Kat E. Vræl. Men opdager hans sande plan, nemlig at bruge dem til muse-burgers.Fiewel slår sig sammen med sin trofaste ven, vegetarkatten Tiger. De vil sammen med den legendariske sherif Wylie Burp bekæmpe katte-bandens grusomme plan.Gys og grin er hoveingredienserne i denne hjertevarme familiefilm.". Filmen er produceret med fremragende grafisk kvalitet, bedste kvalitet af lyd og bedste bedste skuespillere.

jeg havde første får at vide, om denne film er jeg ikke helt sikker hvis jeg interesseret i idé eller på anden måde. Efter at have set det jeg stjæler at efterlade en hvor jeg virkelig gerne. Jeg yderst anbefaler denne film for de mennesker, der at genre Eventyr, Animation, Familie, . posssible ser det uden beregning ved blot klikke indsende og tilmeld, måske ser utallige nyeste filmtitler helt fri.

... Fuld streaming Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i bedste video format 720p ....
Executive Producer : Kathleen Kennedy, Director : Phil Nibbelink, Original Music Composer : James Horner, Producer : Robert Watts, Screenplay : Flint Dille, Characters : David Kirschner, Executive Producer : David Kirschner, Producer : Steven Spielberg, Director : Simon Wells, Executive Producer : Frank Marshall, Editor : Nick Fletcher
Sikker, nu du kan se film af Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten 100% længde og har den hyperlink til dette film Rejsen Til Amerika 2: Fievel I Det Vilde Vesten i høj kvalitet.


Tags: sheriff, indianerland, mouse, familie,

Share this article :

0 kommentarer:

Send en kommentar

 
Support : Copyright © 2013. western film fuld spille - All Rights Reserved